“Хороводи під Газманова на Червоній площі”: у Зеленського назвали багатотисячний концерт росіян пеклом

Ввечері, 30 вересня, у центрі Москві пройшов багатотисячний мітинг із триколорами, російськими блогерами й співаками.

Ведучі дякували окупантам за загарбання чужих територій, називаючи це “приєднанням” до складу РФ. Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк назвав у Twitter цей мітинг-концерт на Червоній площі “пеклом”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фрік-шоу в ОП відреагували на імовірну анексію територій України

“Демони істерично святкували масові вбивства і спробу захоплення чужої території. Водночас цивілізований світ вирішив прискорити військову допомогу Україні, припинити російське свавілля та зберегти принципи глобальної безпеки. Зло не залишиться безкарним”, написав він.

Попередньо, участь у мітингу взяли понад 100 тис. російських громадян. Також на площі в центрі Москви відбувся концерт пропутінських артистів.

На сцені виступили затяті прихильники Володимира Путіна Олег Газманов, група “Любе”, Чичеріна, а ще ватажок бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін, виступив і сам Путін.

Водночас російські ЗМІ писали, що потрапити на захід можна було лише за попередньо отриманим запрошенням.

Під час виступу Газманова деякі росіяни водили на площі хороводи.

30 вересня президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін зібрав у Кремлі колаборантів і заявив про “нові регіони РФ”.

Путін підписав з колаборантами “договори” про “приєднання до Російської Федерації ДНР, ЛНР, Запорізької і Херсонської області”.