Чого ні в якому разі не варто робити у перші дні жовтня – гороскоп на вихідні

1-2 жовтня відкладіть похід по крамницях. Є ризик накупити дорогого непотребу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цими днями зростатиме потреба людей у суперечках та відстоюванні своїх позицій, – говорить астрологиня. Шукати згоди й підтримки з боку близьких і друзів не варто. Кожен буде зосереджений на власних клопотах. Не завадить трохи здорового егоїзму. Сплануйте й проведіть вихідні на власний смак. У перші дні жовтня краще відкласти похід у гості. Задовольніть свої естетичні потреби. Сходіть у кіно, насолоджуйтеся музикою, живописом і фотографуванням. Пильнуйте за кермом. Збільшиться кількість дорожньо-транспортних пригод. Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки у документах. Зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Плани на майбутнє складайте увечері в неділю. Тоді краще бачитимете, що чекає на вас і оточення. Набридне терпіти. Не шукайте пригод на власну голову. Годі змінювати одного партнера на іншого.

Телець (21 квітня 20 травня)

Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Зачекайте із продажем нерухомість. Понесете збитки. Не вдалий час для знайомства. Люди, які закохаються цього тижня, зроблять один одному боляче.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, за вихідні розв’яжеться саме по собі.

Рак (22 червня 22 липня)

Діти шокують своїми заявами. Ви до всього поставитеся з підозрою. Не суперечте їхнім намірам. Прислухайтеся до підказок долі.

Лев (23 липня 23 серпня)

Щоб досягнути чогось, знадобиться вміння опиратися. Залишайтеся наполегливими і рішучими. Діалог з коханими не складеться. Шукайте співбесідника серед братів і сестер.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми. Витратите більше, ніж розраховували. Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З якою погодою розпочнеться жовтень. Синоптик розповіла прогноз

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Кохані і батьки захоплюватимуться навіть найменшими вашими успіхами. Діліться з ними переживаннями і думками про майбутнє. Лягайте спати в однаковий час. Це покращить самопочуття.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Генеральне прибирання заплануйте на суботу. Зробіть своє житло комфортним. Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Життя спонукатиме вас повертатися думками у минуле. Проаналізуйте помилки, яких допустили. Вибачтеся перед тими, кого скривдили. Кохані говоритимуть одне, а робитимуть інше. Це спантеличуватиме.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи, які переслідували не один рік.

Водолій (21 січня 20 лютого)

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Якщо невдачі спіткають на роботі, час взяти відпустку і присвятити себе родині.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці, листуйтеся у соцмережах. Заведете корисне знайомство. Записуйтеся на тренінги. Пам’ятайте, ніколи не пізно вчитися.

Жовтень місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Астрологиня розповіла, які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого.