Рішення про відмову від перемовин з рф на засіданні РНБО приймалося одностайно – Данілов

Олексій Данілов

Повномасштабна війна росії проти України

Секретар РНБО наголосив, що Україна вестиме перемовини тільки з іншим президентом росії

Рішення Ради нацбезпеки та оборони про відмову від перемовин з росією допоки при владі залишатиметься володимир путін, було прийнято одностайно під час сьогоднішнього засідання. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов у ефірі телемарафону, передає liga.net.

“Хочу звернути увагу, крім рішення щодо НАТО, є ще один дуже важливий пункт рішення РНБО, який сьогодні обговорювався і одностайно був ухвалений – жодних переговорів з путіним Україна не вестиме після того, що сталося сьогодні. Крапка. Ми вестимемо переговори тільки з іншим президентом РФ. З цим нелюдем взагалі немає про що говорити”, – сказав Данілов.

Натомість радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що українська влада “ставить хрест на нинішній політичній еліті росії”. 

Зокрема, він зазначив, що перемовини з путіним не можна вести, адже він “живе в ілюзорному наполеонівському світі, де є тільки він і білий колір стін”, натякаючи на психлікарню. 

“Якщо вже ЗСУ доводять свою ефективність, давайте дамо їм можливість стати справді історичними героями”, – додав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні путін у кремлі оголосив про анексію тимчасово окупованих територій України. 

Як повідомляв 5.ua, напередодні путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей “незалежними територіями”.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.