Джонсон: Путін, твій виступ – ганьба

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін є шахраєм.

Світ ніколи не повинен миритися із жорсткістю Росії. Про це заявив колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

“Володимире Путін, твій виступ це шахрайство і ганьба. Світ ніколи не повинен миритися з вашими фіктивними референдумами чи вашою жорстокою й незаконною спробою колонізувати Україну”, написав британський політик у Twitter.

Світ стоїть на боці народу України, заявив.

“І підтримуватимемо його, не здригнувшись, поки його країна не стане цілісною та вільною”, заявив Джонсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна подає заявку на пришвидшений вступ до НАТО

Vladimir Putin your speech is a fraud and a disgrace. The world must never accept your sham referendums or your cruel and illegal attempt to colonise Ukraine. We stand with the people of Ukraine and will support them without flinching until their country is whole and free.

Boris Johnson (@BorisJohnson) September 30, 2022

30 вересня президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін зібрав у Кремлі колаборантів і заявив про “нові регіони РФ”.

Путін підписав з колаборантами “договори” про “приєднання до Російської Федерації ДНР, ЛНР, Запорізької і Херсонської області”.

Сполучені штати Америки не визнають анексію Росією території України і підтримуватимуть ЗСУ, заявив президент Джозеф Байден.