Особливості спеціалізованого робочого одягу

Відчуття захищеності є життєво необхідним елементом. Захист – це сукупність ряду факторів, що створюють безпеку. Не для кого не секрет, що в багатьох сферах трудової діяльності існує та чи інша загроза життю чи здоров’ю людини. Саме тому кожен співробітник зобов’язаний отримати захисне екіпірування. Комплектація робочого екіпірування залежить від сфери застосування та персональних особливостей.

Комплексне захисне екіпірування може включати:

  1. захисний одяг;
  2. спеціалізоване взуття;
  3. робочі рукавички;
  4. інші засоби індивідуального захисту.

Спецодяг використовується у багатьох галузях трудової діяльності. Її головна функція забезпечувати захист від несприятливих факторів зовнішнього середовища та створювати комфорт під час експлуатації, що позитивно впливає на ефективність робочого процесу загалом.

Зимовий спецодяг для роботи повинен мати підтверджуючі сертифікати якості та офіційну виробничу гарантію. Також дуже важливо перед покупкою звернути увагу на матеріали та якість самого пошиття. Погодьтеся, якщо ви побачите нитки, що стирчать, і криві шви, про яку якість товару можна говорити?

Як правило, робочий одяг виконується із сумішових, натуральних чи синтетичних тканин. Вибір певного виду залежить від середовища застосування та властивостей самих матеріалів.

Тканини з натуральних волокон мають гігроскопічні, гіпоалергенні та антистатичні властивості. Також варто відзначити, що натуральні тканини можуть швидко зношуватися та втрачати свої якісні та зовнішні характеристики.

Синтетичні тканини більш зносостійкі, мають гарне розривне навантаження, при правильній експлуатації і догляді не втрачають свої характеристики тривалий час. Тканини зі штучних матеріалів можуть накопичувати статичний заряд та викликати алергічні висипання на шкірі.

Тканини з оптимальним поєднанням бавовняних та синтетичних волокон часто використовуються для пошиття спеціалізованого робочого одягу. Вироби з даного матеріалу, як правило, характеризуються хорошими показниками міцності та зносостійкості, при цьому приємні до тіла, не парять та не викликають алергічних реакцій.

Часто ключові шви додатково прошиваються армованою ниткою, яка збільшує міцність та довговічність виробу.

Також дуже часто багато компаній замовляють індивідуальне пошиття робочого одягу. https://mestprom.com це якісний український виробник спецодягу, якого ми можемо рекомендувати.

Переваги пошиття спеціалізованого одягу на замовлення:

  1. По-перше, враховуються всі особливості кожного робочого процесу та навколишнього середовища. Колекція робочого одягу створюється “під ключ” враховуючи всі виробничі нюанси.
  2. По-друге, фахівці розробляють фірмовий стиль компанії.
  3. По-третє, це позитивно впливає на корпоративну культуру фірми та пізнаваність бренду.

Ще одна популярна послуга розробка та адаптація логотипу компанії. Лого – це обличчя торгової марки. Професіонали, розробляючи логотип, повинні в одному зображенні підкреслити філософію бренду, головні цінності та індивідуальність.