Кіт Степан повернувся в Україну з французькою подругою й звернувся до Брітні Спірс

Кіт Степан із Харкова розповів про повернення в Україну та поповнення у котячій родині.

Пухнастий блогер долучився до ранкової програми “Сніданок з 1+1”. Ведучі Юрій Горбунов та Людмила Барбір поспілкувалися зі Степаном й розпитали про повернення додому та поповнення в його родині. Кіт традиційно заговорив голосом ведучого Руслана Сенічкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий кіт Степан повернувся в Україну й звернувся до підписників

Степан розповів, що за час перебування за кордоном він схуд на 1,5 кг. Говорить, що вік вже дається взнаки. Проте він дуже радий повернутися в Україну.

“На рідній землі в Україні і повітря краще. Тому не переживайте скоро повернуся у форму”, – запевнив кіт.

Окрім того, Степан зізнався, що тепер є не єдиним улюбленцем для своєї господарки Анни. У Франції родину поповнила ще одна кішка, яку назвали Стефанія.

“Хазяйка каже, що таке ім’я вона отримала на честь нашої пісні, яка перемогла на Євробаченні-2022. І тепер у нашому домі вісім лапок, два хвостики та багато вусиків”, каже Степан.

Кіт також звернувся до американської співачки Брітні Спірс, яка свого часу привернула увагу до українського кота усієї світової спільноти.

Степан заявив, що досі очікує на її повідомлення і висловив їй слова любові та вдячності.

Кіт Степан із Харкова повернувся в Україну з Європи. Там він ховався від щоденних російських обстрілів і бомбардувань рідного міста.

Пухнастий блогер із власницею Анною зупинився у Львові. Він уже оголосив збирання коштів на допомогу тваринам, які постраждали від війни в Україні.