Данілов відповів на ядерний шантаж Путіна

Можливе використання країною-агресоркою Російською Федерацією ядерної зброї не зупинить Україну в обороні її територій.

В Україні розробили інструкцію на такий випадок. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, повідомила “Радіо Свобода”.

“Якщо не буде відповіді світової спільноти, країн НАТО на таку зухвалу атаку (якщо вона, не дай Боже, відбудеться), це не значить, що ми не боронитимемо свою землю. Нас зупинити не може ніхто: ні Путін, ні його війська. І це вже було неодноразово доведено”, сказав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Конгресі США погодили $12 млрд для України Reuters

Апарат РНБО розробив детальну інструкцію для громадян на випадок застосування Росією тактичної ядерної зброї і має намір найближчими днями “її максимально оприлюднити”.

21 вересня президент РФ Володимир Путін заявив, що країни Заходу нібито влаштували “ядерний шантаж” Росії. І сказав, що РФ готова “використати всі наявні в себе засоби”.

Погрози президента Росії не вплинуть на підтримку, яку надають Україні США, заявили в Пентагоні. Будь-яке застосування ядерної зброї матиме катастрофічні наслідки для РФ, сказали в Білому домі.

Великій Британії та її союзникам не варто піддаватися погрозам Путіна, заявила прем’єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс.