Котячого мера Львова одягнули у вишиванку від Андре Тана. Фото й відео

Кіт Левчик, який мешкає у Львівській міській раді, зустрічатиме гостей у новій вишиванці від популярного українського дизайнера Андре Тана.

Днями Академія Стилю та Дизайну Андре Тана завітала в гості до “котячого мера”, щоб передати йому подарунок. Нову модну сорочку пухнастий отримав після того, як на День Незалежності України не зміг влізти у свою попередню вишиванку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес Патрон зустрів “перше кохання” і просить українців допомоги

“Було приємно познайомитися з Котомером Львова. Він зрадів такому стильному патріотичному подарунку й смаколикам. Левчик як справжня медійна персона одразу приміряв вишиванку й залюбки позував нам”, прокоментували подію представники Академії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Academy by ANDRE TAN (@academy_andretan_official)

Кіт у міській раді з’явився у вересні 2020 року. Його зняли з дерева під вікнами робочого кабінету міського голови Львова Андрія Садового.

Пошуки власника не дали результату, адже, як виявилося, це кіт, який гуляє, де йому заманеться, і дружить з усіма. Котика залишили в Ратуші, назвавши Левчиком. Тепер він має не лише іменний жетон на шиї, але й власну сторінку в Instagram.

Разом із Садовим він вітає львів’ян зі святами, зустрічає міжнародні делегації та гостей міста. А також час від часу, у прямому сенсі, займає крісло мера. А ще Левчик разом з представниками мерії залюбки підтримує благодійні проєкти, насамперед українські.