Росіяни будують фортифікаційні споруди на адмінкордоні Криму

На адмінмежі окупованого Криму з Херсонщиною зафіксували зведення фортифікаційних споруд для російських військ.

Про це у Facebook повідомило представництво президента України в АРК. Також стало відомо, що в окупованому Севастополі продовжили “жовтий рівень” терористичної загрози до 28 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заявив, що є шанс повернути Крим дипломатичним шляхом

“На адмінмежі з Херсонською областю зводять фортифікаційні споруди для особового складу й важкої техніки російських військ”, ідеться в повідомленні.

Голова окупаційної “адміністрації” Криму Сергій Аксьонов заявив, що в тимчасово окупованому Криму формують два батальйони, яких відправлять на війну проти України.

Також у відомстві повідомили, що на кримських заправках розміщують оголошення про набір “добровольців” до російської 810-ї бригади морської піхоти.

За даними Генштабу, ця бригада втратила 85% особового складу у війні з Україною.

Станом на 20 вересня 2022 року в окупованому Криму поховали щонайменше 156 солдатів російської армії. 78 з них, імовірно, були громадянами України.

“Кількість поховань може бути більшою, оскільки значна частина відбувається без висвітлення”, зауважили в представництві.

Командування Чорноморського флоту Російської Федерації передислокувало підводні човни з Криму.

Росіяни вивели свої підводні човни класу KILO з порту Севастополя в окупованому Криму до Новоросійська в Краснодарському краї на півдні Росії. Про це повідомило міноборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки в Twitter 20 вересня.