У Києві запрацювали перші McDonald’s. Ажіотаж шалений: фото і ціни

У Києві 20 вересня запрацювали ресторани McDonald’s. Перші три заклади відкрили на лівому березі столиці.

Поки що робити замовлення можна лише за допомогою послуги McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s із доставки компанія Glovo. Доставка доступна з ресторанів за адресами: просп. Гагаріна, 2-А, просп. Бажана, 3-Б, вул. Гришка, 7.

У перший день ажіотаж на продукцію ресторанів настільки високий, що у популярних службах не вистачає кур’єрів, щоб упоратися із масовими замовлення.У багатьох мобільних застосунках неможливо замовити їжу та напої з McDonald’s.

Кур’єри чекають на видачу замовлень щонайменше по 30 хв.

“Система не справляється. Плюс мак не видає замовлення, я вже півгодини стою чекаю своє. Там два з половиною співробітники стоїть, у маслі вже варяться. Працюю з 9:00, але відчуваю, що піду раніше додому”, – розповів один із кур’єрів Богдан.

McDonald’s обіцяє найближчим часом розширити зону доставки та відкрити ще більше ресторанів у Києві. Зали, експрес вікна та McDonald’s відкриються у жовтні.

Заклади працюватимуть з 9:00 до 21:00. Під час повітряної тривоги будуть закриватися, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

Мережа ресторанів оновила також меню та ціни. Популярний “БігТейсті” коштував 112 грн, а зараз 154. “ДаблЧізбургер” вартував 61 грн, зараз 81 грн. “БігМак” подорожчав із 69 до 92 грн. За велику Coca-Cola, Sprite та Fanta (500 мл) тепер доведеться віддати 40 грн.

Ресторани популярної мережі McDonald’s від 24 лютого закрили через повномасштабне вторгнення Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “А в Росії лише біляші” мережі відреагували на відкриття McDonald’s

У компанії заявили, що піклуються про безпеку співробітників, тому зупиняють роботу. Також зазначалося, що всі працівники продовжували отримувати заробітну плату, попри закриття ресторанів.

У серпні McDonald’s повідомила про підготовку до відновлення роботи в Україні. Під час тривалої перерви компанія займалася волонтерством та надавала гуманітарну допомогу українцям, що постраждали від війни.

Мережа ресторанів McDonald’s у травні повідомила про вихід компанії з російського ринку. До цього повідомляли тільки про тимчасове припинення роботи закладів.

У Росії замінник McDonald’s, мережа харчування “Вкусно и точка” вкрала логотип у виробника кормів для тварин.