Подоляк відповів на російську брехню про масові поховання в Ізюмі

Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк відповів на слова спікера президента Росії Дмитра Пєскова, що масове поховання в Ізюмі інсценування.

Подоляк наголосив, що весь світ у документальній хронології бачить злочини Росії, передає LIGA.net

“Зрозуміло, що нація, що закохалася у свою пропаганду, щиро вірить у безумовну дієвість примітивної брехні з лейблом “зроблено в РФ” у будь-якому місці. Це не так”, сказав він.

Є масштабні фактологічні докази воєнних злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світла й газу ще доведеться чекати як відновлюють інфраструктуру Ізюма

“Висновки вже зроблено. А прізвища Пєскова, Захарової, Конашенкова та інших публічних осіб Кремля давно стали уособленням брехні, цинізму та банального виправдання російських воєнних злочинів”, заявив Подоляк.

Офіс президента не бачить сенсу вступати у будь-яку полеміку з пропагандистами..

“І є головне розуміння того, що саме масові вбивства і були стратегією ведення війни з боку росіян. Усі звірства росіян зафіксовано та знято сотнями іноземних та вітчизняних журналістів”, зазначив Подоляк.

Країна-агресорка Російська Федерація вкотре заперечила звинувачення у злочинах окупантів проти мирного населення Харківщині.

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков відреагував на звинувачення у воєнних злочинах, скоєних російськими окупантами в Харківській області. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.