Росіяни провалили мобілізацію на окупованих територіях

На захоплених територіях російські окупанти намагаються мобілізувати чоловіків та обіцяють “туристичні подорожі” пенсіонерам.

Хочуть змусити воювати мешканців районів Луганської області, які окупували 2022 року. Про це повідомляє Головне управління розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди стали вчетверо біднішими скільки коштують продукти на захоплених росіянами територіях

“Зокрема у Сіверськодонецьку планувалось знайти 500 чоловіків, які мали поповнити склад другого армійського корпусу та підрозділи так званої “народної міліції”. Наразі програма “мобілізації” повністю провалена”, йдеться у повідомлені

У селищі Мирне Херсонської області на зборах місцевих жителів за участі російських військових. Говорили про набір місцевих чоловіків до “народної міліції”. Окупанти зазначили, що освіта, вік, фізичний та моральний стан не мають жодного значення.

На зборах також говорили про отримання російських паспортів та майбутнього пенсійного забезпечення.

“Представники окупаційної адміністрації розповіли “високий рівень життя” пенсіонерів РФ. А також, що кожного з них влада обов’язково щорічно “відправляє у туристичні подорожі”, повідомляє розвідка.

На Луганщині до “народної міліції” не йдуть навіть безробітні, адже знають, що звідти окупанти одразу відправлять їх помирати на фронт. Водночас на відновлення зруйнованої інфраструктури в захоплених містах так звана окупаційна влада відводила собі різні строки, але не спромоглася вкластися у жодні, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай уранці 19 вересня.

В Луганській області не вдасться провести опалювальний сезон. Особливо в тій частині, яка десь 4,5 місяця була під постійними обстрілами.