Били ракетами, з артилерії та авіації: Авдіївку із Торецьком смертельно обстріляли росіяни

19 вересня росіяни продовжили бити по Донеччині з артилерії, авіації та ракетами.

Під ранок знову масованого артобстрілу зазнала Авдіївка, повідомив у понеділок вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

“Постраждала центральна частина міста. Інформація про жертв не надходила, обсяги руйнувань встановлюємо. Ракетного удару росіяни завдали і по Краматорську: пошкодили будівлю економічного коледжу. За попередньою інформацією, використали ЗРК С-300. Близько 02:00 Торецьк зазнав авіаудару. Окупанти поцілили у приватний сектор, де убили людину та пошкодили будинки”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали області України, де діти найбільше потерпають від звірств росіян

Крім того, напередодні вдень Торецьк зазнав артобстрілу. Знову постраждала школа №1 філія опорної школи №6. Також на території громади вночі росіяни зруйнували школу №18 у Нью-Йорку.

“Щодня росіяни б’ють по цивільних об’єктах, намагаючись завдати якнайбільшої шкоди. Залишатися в області означає наражати себе на невиправданий ризик. Евакуюйтеся вчасно”, закликав Кириленко.

18 вересня російські окупанти вбили щонайменше трьох мирних жителів Донецької області.

Слов’янську теплову електростанцію на Донеччині зранку 17 вересня обстріляли російські окупанти. Пошкоджено обладнання на території ТЕС.

За 17 вересня росіяни лише на Донеччині вбили п’ятьох мирних жителів. Дві людини загинули в Бахмуті, дві у Вугледарі й одна в Георгіївці. Ще 18 людей зазнали поранень.