У ГУР з’ясували, де росіяни покинули найбільше техніки, тікаючи від ЗСУ

Тікаючи з Харківської області, російські окупанти залишили понад 200 одиниць військової техніки.

Найбільшу кількість танків ворог залишив на території ремонтної бази у районі Балаклії, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Інформація про втрати збройних сил Російської Федерації, які вони понесли під час своєї втечі від української армії, обговорюється серед особового складу окупантів. Зокрема про те, що на території Харківської області вони залишили танки “Т-72Б3М”, “Т-80БВМ”, “Т-80УЕ”, “БМП-2″, САУ та автомобілі”, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лендліз по-російськи триває: показали нові трофеї ЗСУ на Харківщині

Водночас збільшується кількість конфліктів між різними підрозділами окупаційних військ через нерівність у ставленні з боку командування, зазначили у розвідці.

“Один із батальйонів так званого “Союзу добровольців Донбасу” зазнав величезних втрат під час боїв поблизу Авдіївки. Підрозділ доставив своїх поранених до шпиталю в Ростові-на-Дону, але медперсонал відмовився надавати допомогу пораненим через відсутність у підрозділу статусу регулярного збройного формування”, додали розвідники.

“Союз добровольців Донбасу” утворили за програмою добровільної мобілізації БАРС бойового армійського резерву. В усіх подібних випадках лікарі посилаються на пряму вказівку командування.

ЗСУ на Харківщині “вполювали” ворожих танків більше, ніж має армія Угорщини. Українські воїни під час контрнаступу із 7 до 11 вересня змогли знищити, вивести з ладу або захопити щонайменше 338 одиниць російської техніки. Із цієї кількості понад 200 одиниць росіяни кинули під час втечі, тож техніка потрапила до наших захисників у доброму стані.