Кому зірки подарують другий шанс – гороскоп на 19 вересня

19 вересня набирайтеся терпіння. Цього дня справи рухатимуться вкрай повільно. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Порушуватимуться домовленості, – говорить астрологиня. Люди гірше розумітимуть одне одного. Невдалий час для початку нового курсу занять. Не варто йти на співбесіду щодо працевлаштування. Справити гарне враження не вдасться. Відмовтеся від походу по крамницях. Куплені речі не носитимуться. Придбані ґаджети не прослужать довго. Вечірні години бажано провести за улюбленими заняттями у спокійній атмосфері. Другий шанс зірки подарують Тельцям, Діва і Козерогам. З оптимізмом дивіться у завтрашній день і пам’ятайте: майбутнє залежить від того, що ви робите зараз”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Важливі зустрічі і перемовини заплануйте на кінець тижня. У понеділок важко буде щось змінити чи покращити. Не варто з’ясовувати стосунки з друзями та колегами. Це поглибить конфлікт між вами.

Телець (21 квітня 20 травня)

Грошей вдосталь, але з купівлею авто зачекайте. Кохані з головою зануряться у роботу. Не засиджуйтеся вдома. У приємному товаристві знайдете підтримку та розраду.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не дивуйтеся, що вам заздритимуть. Поки інші стоятимуть на місці, ви вирветеся вперед. Коханим не до вподоби ваша самовпевненість. Приймайте рішення після того, як порадитеся з ними.

Рак (22 червня 22 липня)

Самотні знайдуть свою пару, одружені заплутаються у вирі сімейних проблем і потерпатимуть від депресії.

Лев (23 липня 23 серпня)

Треба, щоб хтось вислухав і поспівчував, підтримав та похвалив. Добре почуватимуться ті, ким захоплюються батьки та кохані. Не складеться діалог із сусідами. Від декого доведеться відгородитися високим парканом.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Непокоять тривожні сни. Прокидатиметеся втомленими. Читайте улюблену книгу і слухайте приємну музику перед сном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима прийде до України в листопаді: в яких областях сніжитиме

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Не витрачайте час на те, щоб справити враження на когось. Вас люблять таким, яким ви є. Кохані братимуть приклад з вас. Залишайтеся цілеспрямованими і врівноваженими. Вдасться позбутися зайвої ваги, якщо відмовитеся від ковбас та масла.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Вкотре доведете усім, що є справжнім професіоналом. Вдалий час, аби підвищити рівень англійської та удосконалити професійні навички. Довіряти новим знайомим подробиці інтимного життя не варто.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Будьте впевнені у власних силах, коли ідете на співбесіду чи побачення. Все вдасться. Постійно переключатиметеся з однієї справи на іншу, тому переслідуватиме відчуття, що нічого не довели до кінця.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Радійте успіхам коханих. Підтримуйте їхні старання та бажання взяти вершину у всьому. Не озирайтеся на минуле. Попереду кращі часи. Не втручайтеся у чужу сварку. Навіть якщо здається, що без вас не обійтися.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Пощастить тим, хто цей тиждень проведе у подорожах та відрядженнях. Через ваші руки пройде багато грошей, але не поспішайте витрачати. Частину доведеться віддати на благодійність.

Риби (21 лютого 20 березня)

Досить видавати бажане за дійсне. Довіряйте фактам, а не пліткам. Щоб утримати достойний рівень заробітку, доведеться поєднувати кілька видів діяльності.

В українських Карпатах 18 вересня випав перший сніг. Уранці сніжило на горі Піп Іван Чорногірський.