Відрізану голову, куртку для секс-ігор: росіянки просять чоловіків про “трофеї” з убитих українців – перехоплення СБУ (Відео)

російські військові

Повномасштабна війна росії проти України

Міжнародний трибунал вже чекає на цих покидьків

росіянка просить свого майбутнього чоловіка після повернення з війни в Україні влаштувався до ПВК “Вагнер”, щоб він зміг подарувати їй навіть відрізану людську голову. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови рашистів, оприлюднене СБУ.

“Привезёшь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как “Вагнера” отрезали голову мужику…”, – ділиться із планами майбутнього подружнього життя його наречена.

Без військової куртки, яку рашистка назвала кітелем, дорога додому для окупанта закрита, адже дівчина планує використовувати “хахляцкий китель” у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком.

Аморальність росіян пробила найглибше дно.

Але ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним. Міжнародний трибунал вже чекає на цих покидьків і кожен з них отримає по заслугам, наголошують в СБУ.

Читайте також: “Це найповніша база”: ідентифіковано 30 тис. росіян, винних у воєнних злочинах проти українців – “Слідство. Інфо”

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.