ЗСУ відбили атаки ворога на Донеччині та Миколаївщині: подробиці

За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили атаки ворога в районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Первомайське, Миколаївка Друга та Новомихайлівка.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках противник здійснив обстріли із танків, мінометів та артилерії, повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракети, авіація, артилерія: ворог масовано ударив по містах і селах

На Сіверському напрямку в районах населених пунктів Блешня Чернігівської області та Хлібороб і Кіндратівка Сумської області.

На Харківському напрямку, зокрема і з території РФ, – в районах населених пунктів Харків, Кудіївка, Гоптівка, Анискине, Дворічна, Куп’янськ, Сенькове, Гороховатка, Бахтин та Кам’янка.

На Краматорському напрямку Яремівка, Соснове, Ярова, Святогірськ, Щурове, Старий Караван, Озерне, Серебрянка, Райгородок, Пискунівка, Крива Лука, Миколаївка, Сіверськ, Верхньокам’янське, Спірне, Веселе та Григорівка.

На Бахмутському напрямку Виїмка, Роздолівка, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве, Одрадівка, Миколаївка Друга, Майорськ, Нью-Йорк, Суха Балка та Юр’ївка.

На Авдіївському напрямку Веселе, Авдіївка, Нетайлове та Опитне.

На Новопавлівському, Запорізькому та Південнобузькому напрямках противник здійснював обстріли по лінії зіткнення. Вогневого впливу зазнали понад 50 населених пунктів, серед них – Зелене Поле, Полтавка, Новопіль, Ольгівське, Залізничне, Чарівне, Степова Долина, Таврійське, Тернові Поди та Біла Криниця.

У зв’язку з успішними діями Сил оборони російські окупанти на Херсонщині готуються відступати.

В районі Каховської гідроелектростанції росіяни затопили дев’ять вагонів для переправи, щоб мати шлях відступу. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.