Бекхем не стримав сліз на прощанні з Єлизаветою II. Фото й відео

Колишній півзахисник збірної Англії з футболу Девід Бекхем провів у черзі на вхід до Вестмінстерського палацу, де знаходиться труна з тілом Єлизавети II, майже 13 годин.

Про це повідомляє The Daily Mail. Щоправда, шлях виявився непростим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розчулила прощальними словами принцеса Анна розповіла про останній день життя королеви Єлизавети II

Бекхем зайняв чергу ще о 2-й ночі, а дійшов до місця призначення після обіду. Cпортсмену запропонували пройти без черги разом із членом парламенту. Однак Девід відповів, що це б не сподобалося його дідусю Джозефу Весту, який був переконаним роялістом і чоловіком, котрого футболіст назвав своїм “справжнім героєм”.

Загалом ексзірка збірної Англії витратив близько 13 години, паралельно роздаючи автографи і фотографуючись з фанатами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от People Magazine (@people)

Момент прощання з королевою вийшов дуже зворушливим. Бекхем мовчки постояв біля труни з вдумливим поглядом, а потім тер очі, ледве стримуючи сльози.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laura Holt (@laura_holt_215)

Будучи капітаном збірної Англії, він кілька разів зустрічався з королевою і отримав від неї нагороду OBE (Офіцер Ордена Британської імперії) 2003 року.

“Мабуть, найособливішим моментом для мене був той, коли я отримав свій Орден. Я тоді взяв із собою своїх бабусь і дідусів, які справді виховали мене великим роялістом і шанувальником королівської сім’ї, і, звісно, свою дружину. Поставити запитання, поговорити з королевою… мені так пощастило, що я мав ці кілька моментів у своєму житті”, сказав Девід BBC.

У середу, 14 вересня, труну з тілом королеви Великої Британії Єлизавети ІІ доставили з Букінгемського палацу у Вестмінстер-хол, щоб жителі країни змогли віддати шану королеві.

Королева Єлизавета II, яка правила найдовше в історії Великої Британії, пережила чоловіка принца Філіпа на півтора року. Монархиня померла 8 вересня в замку Балморал в оточенні близьких.

Королеву Великої Британії поховають 19 вересня після церемонії прощання.