рашисти через фейкові чати та збори на допомогу ЗСУ виявляють патріотів і забирають їх на фільтрацію: яка ситуація на Херсонщині (Відео)

Херсон

Повномасштабна війна росії проти України

16 вересня містяни почули сильний вибух

Досить гучно було у тимчасово окупованому Херсоні. Там снаряд влучив в окупаційну “комендатуру”, яка містилася в будівлі Апеляційного суду. У приміщенні було чимало колаборантів. Подробиці розповіла місцева жителька, її ім’я та особу ми приховуємо з міркувань безпеки. 

Так, у п’ятницю, 16 вересня, містяни почули сильний вибух – приліт у будівлю Херсонської ОДА, поцілили саме у “комендатуру” Херсонської області під час наради окупантів та колаборантів. Місцеві жителі повідомляли, що на місце події їхало багато швидких. Повідомляється, що після влучання у будівлю окупанти зашурхотіли як таргани: почали записувати відеозвернення.

Окрім того, окупанти зараз посилюють фільтраційні заходи, особливо це відбувається протягом останнього місяця. рашисти через фейкові чати у Telegram, через фейкові збори на допомогу ЗСУ, вони виявляють патріотів і їх забирають на фільтрацію.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: “Одне село про*бали, одне самі віддали”: рашист описує ситуацію на Херсонщині – перехоплення

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.