“Двічі у Німеччині побувала у лікарні” – зірка “Папіка” зізналася про проблеми через війну

Акторка Дар’я Петрожицька, яка стала популярною після участі у серіалі “Папік”, розповіла про проблеми зі здоров’ям.

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну зірка поїхала жити до бойфренда. Поділилася особистим в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Петрожицька переживає сильний стрес: у неї траплялися нервові зриви. Окрім того, акторка двічі потрапляла до лікарні. Уперше це сталося, коли Петрожицька знепритомніла в торгівельному центрі. Акторку до лікарні відвезла “швидка”.

“Я двічі у Німеччині побувала у лікарні. Один раз мене “швидка” допомога з сиреною везла, тому що я почала втрачати свідомість просто у торгівельному центрі”, розповіла артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Суцільні виправдання” зірка “Сватів” розкритикувала земляків, які не хочуть перейти на українську

Як розповіла Петрожицька, тоді в неї була алергічна реакція на вакцину, яку їй зробили від циститу.

“Наскільки я зрозуміла, це була алергічна реакція. Це реакція на вакцину. У мене вже давно і багато років типова дівоча хвороба це цистит. Я поїхала до лікарки тут (ред. Gazeta.ua), вона мені прописала вакцину від циститу. Вона мені вколола. Я приїхала до торгівельного центру, я йду і розумію, що в мене починає затискати все скрізь”, відверто поділилася знаменитість.

Вдруге акторка потрапила до німецької лікарні теж через жіночі проблеми.

“Знову мої жіночі проблеми. Просто отак організм реагує на стрес”, додала зірка.

Акторка Катерина Тишкевич вісім років бореться з невизначеним діагнозом. Зірка серіалів “Жіночий лікар” і “Ніщо не трапляється двічі” постійно страждає від нестерпного головного болю. Вона потребувала фінансової допомоги, щоб пройти обстеження в Німеччині. Хвороба почала прогресувати, розповіла колега Тишкевич, акторка Анастасія Цимбалару.