Пес Патрон зустрів “перше кохання” і просить українців допомоги

Пес-сапер Патрон з Чернігова зустрів у парку своє “перше кохання”.

Чотирилапа зірка просить порадити, як йому краще позалицятися до обраниці. Відповідний допис з’явився в Іnstagram хвостатого рятувальника.

“Я мастак роздавати любовні поради… людям. Та якщо людей можна спитати, то у собак є тільки гра тіла. Наскільки високо піднята лапа, яка інтонація в “гав”. Типу “гаууууу” чи “вввваф”. Там у нас стільки діалектів, що пес голову зломить”, скаржиться Патрон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен взяв на руки легендарного пса Патрона

Чотирилапу обраницю він кілька разів зустрічав в парку. Вони понюхалися “як це буває”, а потім вона ще й обернулася йому вслід.

“Бляха, ну чому я не побіг за нею? Треба спланувати похід в парк на цих вихідних. Ви мені потрібні! Треба придумати якийсь чудовий підкат”, пише хвостань.

Також Патрон показав фоловерам нову світлину, де він стоїть із задумливо закоханим поглядом.

Дописувачі Патрона переконані, що любов взаємна уже. Деякі радять подарувати пасії абонемент на перевірку у ветеринара, запросити її на шматок сиру або принести квітку.

З початку війни талісман чернігівських рятувальників пес Патрон став справжнім улюбленцем мережі. Він допомагає саперам знаходити вибухонебезпечні предмети, зокрема міни. Завдяки невеликій вазі пес може безпечно пересуватися різними маршрутами. У травні песика навіть нагородив президент Володимир Зеленський медаллю “За віддану службу”.