Лідер гурту “Антитіла” висміяв росіян після візиту Зеленського до Ізюма

Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який нещодавно повернувся з передової, прокоментував візит президента Володимира Зеленського до деокупованого міста Ізюм на Харківщині.

Там глава держави взяв участь в урочистому піднятті українського прапора. Про поїздку президента артист висловився в Instagram.

За його словами, це була вкрай небезпечна, але важлива подорож.

“Київ. Ранок – 203. Настрій – наш козак. Місяць – на контрасті. Президент в Ізюмі. За 20 км від фронту, в зоні ураження реактивних систем залпового вогню. Символічно, потужно! Небезпечно, але… так важливо”, написав Тополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заявив, що на деокупованій Харківщині є докази геноциду українців

Також співак звернувся до росіян. Він натякнув їм на те, що їхній президент Володимир Путін навіть з бункера не вийде, не кажучи вже про приїзд на передову.

“Що там ваш бункерний дід, чмоні? Слава ЗСУ! Слава Україні!”, додав Тополя.

14 вересня Володимир Зеленський приїхав до Ізюма, де офіційно підняли державний прапор над звільненим містом. У заході взяли участь також представники Збройних сил України та інших силових підрозділів, які деокупували місто.

Зеленський під час поїздки на Харківщину мав на собі шеврон 72-ї бригади Збройних сил України. Президенту його подарували бійці цієї бригади у листопаді 2019 року на Луганщині. На шевроні є гасло “Україна або смерть”.