Потужний обстріл Донеччини: показали наслідки нічних прильотів

Окупанти не припиняють масованих обстрілів Донеччини.

Росіяни вели вогонь у всіх районах області, де проходить лінія фронту, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

“У Волноваському районі під обстріл потрапила Пречистівка, там пошкоджено один будинок. Щонайменше одна людина поранена. В Авдіївці знову масований артобстріл під ранок: влучили у стару та центральну частини міста. В Очеретинській громаді снарядами пошкоджено щонайменше три житлові будинки, крамницю, адмінбудівлю та сільгосппідприємство у Новоселівці Першій. У Мирнограді під обстріл потрапила одна зі шкіл пошкоджено віконні блоки та частково покрівля”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вбили п’ятьох мирних людей у Бахмуті

У Краматорському районі росіяни завдали ударів по Краматорську та Миколаївці, пошкодили три будинки та спортивний комплекс. У Бахмутському районі зранку відбувся обстріл Торецька, росіяни також пошкодили будинок.

“Кожна ніч на Донеччині неспокійна. Цивільні мають покинути область. Це питання життя і смерті”, наголосив Кириленко.

Збройні сили України проводять успішну контрнаступальну операцію в Лимані на Донеччині. Контрнаступ відбувається за визначеним планом.

Для недопущення прориву в Лимані військове керівництво РФ почало створювати загороджувальні загони, щоб розстрілювати російських солдатів у разі відступу. Такі загони формують зі складу військовослужбовців Росгвардії та підрозділів “Ахмат”.