Танки і артилерія: окупанти масовано обстріляли міста і села

Російські окупанти продовжують обстрілювати міста і села.

Зокрема, накрили вогнем із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії військову та цивільну інфраструктуру на чотирьох напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Favebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили завдали 12 ударів по позиціях окупантів: які наслідки

На Краматорському напрямку росіяни здійснили обстріли у районах населених пунктів Слов’янськ, Сіверськ, Райгородок, Донецьке, Григорівка, Івано-Дар’ївка, Званівка, Спірне, Веселе, Переїзне, а також завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Богородичне та Верхньокам’янське.

“На Бахмутському напрямку здійснював обстріли у районах населених пунктів Зайцеве, Бахмутське, Соледар, Бахмут, Яковлівка, Білогорівка, Виїмка та Роздолівка”, – ідеться у повідомленні.

Населені пункти Новокалинове, Бердичі, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Авдіївка, Орлівка постраждали від ворожих обстрілів на Авдіївському напрямку.

“На Новопавлівському напрямку – Мар’їнка, Парасковіївка, Микільське, Вугледар, Солодке, Шевченко, Велика Новосілка, Богоявленка, Павлівка, Новодонецьке, Новомайорське, Нескучне, Времівка. Також завдано авіаційний удар у районі Новомихайлівки”, – повідомили в Генштабі.

Українські військові успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Краснопілля, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Зайцеве, Кодема, Соледар та Первомайське.

Ракетні війська та артилерія наземних угруповань ЗС продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення окупантів.