У Путіна знову заговорили про переговори з Україною

У Росії знову заговорили про мирні переговори з Україною.

Але тепер там обережніше говорять, що переговори мають бути лише на умовах РФ. Кажуть натомість про те, щоб “інтереси Росії не постраждали”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін боїться їхати на саміт G20: у Кремлі кажуть про “фактор безпеки”

Зокрема, у коментарі російським пропагандистським ЗМІ речник президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що війна в Україні закінчиться за столом переговорів.

“Будь-яка кризова ситуація закінчується за столом переговорів. Так буде і цього разу. Це навряд станеться скоро, радше – пізно. Але все таки станеться. Інша справа – ми матимемо безцінний досвід та науку, як вести з ними діалог. Не те, що на наших умовах. А таким чином, щоб наші інтереси ніяк не постраждали”, сказав Пєсков.

Країна-агресорка Російська Федерація випустила по Україні 3,5 тис. ракет з початку повномасштабного вторгнення.

Втрати російських окупантів в Україні на 4 вересня становлять 49,5 тис. осіб. Ще 450 росіян поповнили лави “200-х” 3 вересня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

У війні проти України вже 75 тис. росіян ліквідовані чи поранені, переконані у Сполучених Штатах Америки. За їхніми оцінками, понад 80% складу російських сухопутних сил зав’язли у воєнних діях і відчувають втому.