“Де ніч застала – там і спиш”: сержант ДШВ Морозов розповів, кого беруть у розвідники (Відео)

Розвідники

Повномасштабна війна росії проти України

Як відомо, Морозов був командиром групи розвідки

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та сержант ДШВ, командир групи розвідки Олександр Морозов обговорили, кого беруть у розвідники та як це працює.

“Кожен із підрозділів має свою розвідку. Чи це танковий підрозділ чи окремий рід військ. Взагалі у структурі кожного підрозділу є своя розвідка. І в цей момент війни вийшло так, що я був безпосередньо в цьому підрозділі…. Різні моменти бували, але в принципі поставлені нам завдання виконувалися”, – пояснює армієць.

Як відомо, Морозов був командиром групи розвідки.

І тепер говорить: “Розвідка – це круто. Бо ти постійно десь рухаєшся, ходиш, бігаєш, втікаєш, інколи ще шось”.

На запитання ведучої, кого беруть у розвідку, Морозов сказав: “Це має бути людина, готова до будь-яких ситуацій. Ти можеш передбачати, але ти не знаєш  розвитку подій, які відбудуться у  тебе в під час виходу. Це має бути витривала людина, це має бути людина з хорошою нервовою системою, стресостійка. Бо є, наприклад, такі, що щось не вийшло і в нього вже там шок і паніка”.

“І людина має бути підготовлена до будь-яких умов, що де ніч застала, ти там і спиш. У нас було таке, що ми дві доби були без сну”, – каже армієць.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.