Кремль вимагає референдуму на Херсонщині. Окупаційна влада у паніці

Російське керівництво вимагає від колаборантів на тимчасово захопленій Херсонщині продовжувати підготовку до проведення псевдореферендуму.

Про це у коментарі Цензор.НЕТ повідомив заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський. За його словами, українці збираються бойкотувати це “шоу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорнобаївці та Новій Каховці сталися вибухи ЗМІ

“Вимоги Москви до Херсонської окупаційної влади – продовжувати підготовку до проведення так званого “референдуму”, викликають у останніх зневіру, яка переходить у паніку”, – зазначив він.

Соболевський наголосив, що підтримки населення в окупантів немає.

“Вони комісії в пристойному обсязі сформувати не можуть і абсолютно відсутнє розуміння, скільки виборців хоча б приблизно сьогодні знаходиться в області. Навіть для створення картинки найближчим часом, можливостей, насправді немає”, – розповів він.

За його словами, правду про це доносити російській владі бояться.

“Тож продовжують рапортувати про успішну інтеграцію Херсонщини до системи “руського миру”, хоч і розуміють, чим усе закінчиться. А тут ще й ЗСУ…”, – підсумував він.

Перед псевдореферендумом російські окупанти намагаються підкупити мешканців Херсонської області. Пропонують їм “допомогу” в обмін на відмову від українського громадянства.

Окупанти вносять до даних свого пенсійного фонду “мертві душі”, аби завищувати показники видачі пенсій для російських пропагандистів

Росіяни таким чином одночасно завищують показники підтримки місцевих жителів та привласнюють кошти.