Втратив запахи та око – пораненого на фронті Масі Найєма виписали з лікарні

Відомого адвоката і військовослужбовця Масі Найєма виписали з лікарні.

Там він пробув з 5 червня, тобто майже три місяці. Про це Найєм повідомив на своїй сторінці у Facebook 26 серпня.

До лікарні він потрапив після важкого поранення на фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікування поранених військових за кордоном які документи потрібно зібрати

“Дякую лікарям. Вони бачать поранених щодня, рятують їх. Жити із цим дуже важко. Лікарі ще сильніші за військових, мені здається. Я вам дякую. Не пишу слова “дуже”, бо його недостатньо. Дякую своїм життям”, написав Найєм.

Він також подякував рідним, друзям, бойовим побратимам та всім, хто його підтримував.

“Не знаю як буде життя далі. Втратив запахи, око, свободу сідати в авто і їхати, коли хочу і куди хочу. Але комплекс жертви приміряти встигну завжди. Тому всі ці втрати спишу на вартість кращого життя. Ці всі новини змінюють відношення до життя і я впевнений, що на краще. Взагалі це свято залишитись живим на війні”, написав адвокат.

Попереду його чекає ще одна операція.

5 червня Масі Найєма з важким пораненням голови й ока привезли до обласної лікарні ім. Мечнікова в Дніпрі. Він перебував у комі, час від часу приходив до тями.

Найєм уже брав участь у бойових діях на сході України із серпня 2015-го до жовтня 2016 року. Він повернувся на фронт у квітні 2022-го.

Пізніше Масі Найєм розповів про поранення на фронті. За його словами, від вибуху один товариш загинув одразу. Інший зараз у комі. І лише Найєм зміг прийти до тями.