Значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, продиктована виборами – Загребельська (Відео)

Реджеп Таїп Ердоган

Повномасштабна війна росії проти України

Також, Агія Загребельска зазначила: населення Туреччини суттєво помолодішало

Значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, як на мене, вона продиктована виборами – про це розповіла співзасновниця проєкту “Ліга антитрасту” Агія Загребельска в етері програми “Є СЕНС” на “5 каналі”.

Також, вона зазначила: населення Туреччини суттєво помолодішало.

“На сьогодні фактично, значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, як на мене вона продиктована виборами. Тому, що Ердоган прийшов в 2022 рік звичайно із шаленою інфляцією, про яку ми всі знаємо, з купою внутрішніх проблем і похвалитися йому немає чим. Крім цього, населення Туреччини суттєво помолодішало. І близько третини виборців, які підуть на виборчі дільниці в 2023 році обирати президента – це буде покоління, для яких Ердоган є настільки чужою епохою, які його взагалі не розуміють. І, вірогідність того, що вони його не підтримають на виборах, там близько 90 плюс %”, – сказала Загребельска.

“Отже, у Ердогана дійсно достатньо погана ситуація. І на сьогодні він намагається подолати ці виклики демонструючи свою ефективну зовнішню політику. І, якщо ми відкриємо кілька турецьких джерел, які я пов’язую з урядом, і світ пов’язує з урядом, “проурядових” так званих. То ми побачимо, що там постійно одна за одною йдуть новини про те, як Ердоган зустрічається з одним лідером, з іншим лідером, бере участь в мирних переговорах в одному регіоні, в іншому, як він приходить до певних результатів і так далі..”, – сказала вона.

Дивіться повний випуск програми:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 183 дні повномасштабної війни.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.