Одеса – єдиний напрямок, де окупанти могли б просунутися, зламавши Миколаїв, але він таки незламний – ОК “Південь” (Відео)

Одеса

Повномасштабна війна росії проти України

Ураження Одеси з Криму теж не виключено. І до цього ЗСУ теж готувалися

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк обговорили, що відбувається у напрямку Одеси.

“Дійсно, географічно Миколаївський напрямок – це один зі шляхів просування рашистів безпосередньо зі сходу в напрямку Одеси. Якщо нині говорити про розтажування окупаційних військ – Херсонщині і адмінмежу з Миколаївщиною, – то нині це єдиний напрямок, де вони гіпотетично могли б просунутися, –  зламати незламний Миколаїв, але він таки незламний, тому ворогу успіху не бачити”, – каже Гуменюк.

“Те, що Одеса – готова, ми про це говоримо з самого початку повномасштабного вторгнення, тому що наше комадування мудро і грамотно розподілило всі сили. Одеса теж готується до оборони, оскільки усвідомлювали, що Одеса є в пріоритетах ворога, оскільки прозвувала  ще у промові путіна 24 лютого”, – говорить речниця.

Крім того, ураження Одеси з Криму теж не виключено. І до цього ЗСУ теж готувалися.

Дивіться повне інтерв’ю з начальницею об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталією Гуменюк:

Нагадаємо, 26 серпня ЗСУ вдарили по Дар’ївському мосту через Інгулець.

Як повідомляв 5.UA, сьогодні повідомляли про гучні вибухи поблизу Антонівського мосту. 

Нагадаємо, російські окупанти вранці 26 серпня знову атакували Слов’янськ у Донецькій області.

Як повідомляв 5.ua, указ путіна про збільшення штатної чисельності армії рф на 137 тисяч осіб, до 1,15 млн, навряд чи дозволить росії створити ефективну додаткову бойову міць у війні проти України.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.