“Ми поставили крапку в цьому питанні” – Зеленський сказав, як звільнятимуть Крим

Україна не завдає ніяких ударів по цивільних об’єктах в тимчасово окупованому Криму.

Ми знаємо, де знаходяться військові об’єкти росіян. Про це заявив президент Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками саміту “Кримська платформа” 23 серпня.

Україна вже не вибирає, яким шляхом деокупувати півострів.

“Ми поставили крапку в цьому питанні. Ми показували, що хочемо дипломатії. Ми три роки намагалися це робити, але ви бачите, до чого все призвело. Було повномасштабне вторгнення”, сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО закликав Путіна забиратися з України

“Ми будемо повертати Крим, тому що це наша територія, будь-яким шляхом, яким вирішимо, без консультацій з іншими державами світу. А що стосується відкритих атак, то Україна не завдає ніяких ударів по цивільних об’єктах. Ми знаємо, що ми робимо, ми знаємо, де військові об’єкти. Там українські військові можуть працювати за планом”, заявив президент.

Вчора в окупованому Севастополі пролунали вибухи. Також “бавовна” була минулого тижня.

Вибухи лунали в селищі Азовське біля Джанкоя в окупованому Криму. Там знаходиться аеродром, де російські загарбники зосередили ударні вертольоти й іншу військову техніку.

Вибухало і на авіабазі окупантів у селищі Гвардійське. Там були літаки Су-24М і Су-25СМ. Також “бавовна” була біля селища Новофедорівка. Там, за даними “Радіо Свобода”, перебував 43-й винищувальний авіаційний полк ПКС Росії.