“Зробімо це!” Льюїс закликав Усика та Ф’юрі провести бій за абсолютне чемпіонство

Про це Льюїс написав у Twitter 21 серпня.

“Гей, Тайсоне Ф’юрі та Олександре Усик, ми можемо нарешті дати фанатам бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі? 19 років – це великий термін, і фанати заслуговують на це. Зробімо це!” – написав британець.

Усик висловив зацікавленість у зустрічі з Ф’юрі після перемоги у матчі-реванші проти іншого британського боксера Ентоні Джошуа в ніч на 21 серпня.

“Ф’юрі не пішов на пенсію, він хоче боксувати. Я або буду боксувати з Тайсоном Ф’юрі, або не буду боксувати взагалі”, – сказав Усик після бою.

Пізніше Усик звернувся до Ф’юрі із закликом повернутися в ринг.

Ф’юрі ж розкритикував обох учасників бою-реваншу, назвавши його одним із найгірших поєдинків у надважкій вазі.

“Я б знищив їх обох в одну ніч, чорт забирай! Вийміть свою чортову чекову книжку, тому що Циганський Король тут, щоб залишитися назавжди!” – заявив Ф’юрі у Twitter.

Усик відповів Ф’юрі на пресконференції після бою з Джошуа.

“Так йому сниться кожен день. Знаєте, що він поб’є? Дупу свою він поб’є”, – сказав український чемпіон.

Контекст:

Усик у бою проти Джошуа захистив чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO та IBO, які відібрав у британця у вересні 2021 року, а також виборов титул чемпіона за версією журналу The Ring – він став вакантним після того, як Ф’юрі оголосив про завершення кар’єри.

Українець переміг окремим рішенням суддів. Один арбітр віддав перемогу Джошуа – 113:115, ще дві записки суддів були на користь Усика – 115:113, 116:112.