“Може побити лише свою дупу”. Ф’юрі заявив, що Усик і Джошуа “обидва були лайном”, і пригрозив побити обох. Усик відповів

“Ф’юрі не пішов на пенсію, він хоче боксувати. Я буду боксувати або з Тайсоном Ф’юрі, або не буду боксувати взагалі”, – сказав Усик.

Пізніше він звернувся до Ф’юрі із закликом повернутися в ринг, повідомила у Twitter промоутерська компанія Matchroom Boxing.

Сам Ф’юрі розкритикував обох учасників бою-реваншу, назвавши його одним із найгірших поєдинків у важкій вазі, які йому доводилося бачити. Про це він повідомив у Twitter.

“Буду з вами відвертий, хлопці. Після перегляду бою можу сказати, що обидва були лайном. Я б знищив їх обох в одну ніч, чорт забирай! Витягніть свою чортову чекову книжку, тому що Циганський Король тут, щоб залишитися назавжди!” – заявив Ф’юрі.

Український чемпіон відповів Ф’юрі на пресконференції після бою з Джошуа, яку транслював канал Sky Sports.

“Так йому сниться кожен день. Знаєте, що він поб’є? Дупу він свою поб’є”, сказав Усик.

Контекст:

Усик 21 серпня у бою проти Джошуа захистив чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO та IBO, які відібрав у британця у вересні 2021 року, а також виборов титул чемпіона за версією журналу The Ring – він став вакантним після того, як Тайсон Ф’юрі оголосив про завершення кар’єри.

Українець переміг окремим рішенням суддів. Один арбітр віддав перемогу Джошуа – 113-115, ще дві записки суддів були на користь Усика – 115-113, 116-112.