Усик вийшов на бій з Джошуа у шортах з ім’ям своєї дружини. Фото

Написи “Україна” та “Сімферополь” розташовувалися на формі Усика з боків, на фоні стилізованого орнаменту у кольорах українського прапора.

Напис “Катерина”, нанесений на амуніцію боксера ззаду, присвячений його дружині– Катерині Усик.

Усик 21 серпня у бою проти Джошуа захистив чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO та IBO, які відібрав у британця у вересні 2021 року, а також завоював титул чемпіона за версією журналу The Ring– він став вакантним після того, як Тайсон Ф’юрі оголосив про завершення кар’єри.

Українець переміг окремим рішенням суддів. Один арбітр віддав перемогу Джошуа– 113-115, ще дві записки суддів були на користь Усіка– 115-113, 116-112.

Дружина Усіка перебувала у залі. Після перемоги український чемпіон обійняв та пристрасно розцілував її. Перемогу він присвятив Україні та ЗСУ.

Контекст:

Усик народився 1987 року в Сімферополі. Із майбутньою дружиною Катериною навчався в одній школі.

Вони одружилися у 2009 році. Пара виховує трьох дітей– дочка Єлизавету (2010) та двох синів: Кирила (2013) та Михайла (2015).

У 2012 році Усік отримав звання “Почесний житель Сімферополя” Навесні 2022 року “влада” тимчасово окупованого Росією Криму позбавила його цього звання, повідомляло ТСН.ua. Крім того, у Криму “анулювали” нагороду “За вірність боргу”, яку раніше отримав боксер.

Катерина Усик, писав “24 канал”, після цього в соцмережах звернулася до призначеного окупантами “прем’єр-міністра” Криму Сергія Аксьонова і порадила тому “втекти”, бо Крим був і буде Україною.