Взаємодія партизанів і HIMARS разом коять чудеса – армієць ЗСУ Білка (Відео)

HIMARS

Повномасштабна війна росії проти України

Армієць вважає, що українським інформаційним військам якраз треба активно розповсюджувати інформацію про діяльність партизанів

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і блогер, народний психолог та армієць ЗСУ Тарас Білка обговорили те, що ворог перекидає війська з Донбасу на південь.

“Хай їх перекидають на Мелітополь, бо в Мелітополі прекрасно консолідовано діють партизани. Про наших партизанів пишуть навіть The New York Times та The Washington Post. Всі прекрасно розуміють, що партизани в нас – це не дід Панас із берданкою, який вискочив із соняшників, а це підготовлена людина, на відміну від того, що було вісім років тому. Отже, прекрасна взаємодія наших партизанів і високоточної далекобійної зброї, артилерії та ракет коять чудеса. Тобто те, що роблять партизани на місцях і люди, які цілять із далекобійної зброї, – це дуже важливо”, – розповів армієць.

“У Херсоні теж партизани почали активізовуватися. Думаю, три-чотири дні – і ми теж звідти новини побачимо”, – каже армієць ЗСУ.

Білка також заявив, що українським інформаційним військам якраз треба активно розповсюджувати інформацію про діяльність партизанів.

“Те, що вони по-справжньому, прямо до паніки починають боятися партизанів – оце наше ключове. Я наголошую, що наступний тиждень, що б я робив, якби належав до інформаційних військ, я б розганяв цю тему про українських партизанів, бо нам зараз треба викликати у них панічні настрої. А вони нині інформацію здебільшого беруть із соцмереж та телеграмів”, – зауважує армієць.

“Інформаційно ми це розігнали і це у них викликало стан wich hunt (полювання на відьом – ред.), це один зі станів zero point, коли ми спускаємося в емоційну яму. У них таких станів було не так багато. А от wich hunt, коли починають шукати ворога серед своїх, це у них третій випадок, коли нам завдяки пропагандистам вдалося вирахувати позиції “вагненрівців”. Там же на фото прямо була адреса. Тому мені здається, що російські пропагандитси допомагають ЗСУ знищувати окупантів”, – говорить Білка.

Дивіться повне інтерв’ю з блогером, народним психологом та армійцем ЗСУ Тарасом Білкою:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 174 дні повномасштабної війни.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.