“Будуть дуже гострі події” – українська розвідка

На фронті найближчим часом очікуються гострі події.

І не лише через прив’язку до якихось дат. Про це сказав представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

“Найближчим часом, безумовно, будуть дуже гострі події на всьому фронті. І не лише через прив’язку до якихось дат. Зараз багато говорять про День Незалежності. Хоча цей фактор треба враховувати”, сказав представник розвідки.

ГУР раніше говорило, що “серпень і вересень будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку бойових дій на всьому фронті”, нагадав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 100 “пакетів”: в окупованому Лисичанську прогриміла “бавовна”

Зараз активні бойові дії тривають на всій лінії фронту.

“Про відступ сьогодні й про те, що Росія відведе свої війська з території України, говорити не готові, але Україна звільнятиме всі свої території”, заявив представник розвідки.

15 серпня Верховна Рада продовжила воєнний стан на 90 днів до 21 листопада.

Напередодні Дня Незалежності України Росія може влаштувати провокацію і остаточно втягнути Білорусь у воєнні дії, повідомляли в Генштабі ЗСУ.

Війна Росії проти України триватиме до літа 2023 року щонайменше, заявив колишній спецпредставник США по Україні Курт Волкер. США підтримуватимуть Україну, сказав він.