“Путін усвідомлює д*пу, у якій опинився” – Піонтковський

Російський диктатор Володимир Путін у стані “повного божевілля”. Він “усвідомлює д*пу, у якій опинився”, але витісняє її божевільними фразами.

15 серпня президент РФ заявив, що озброєння його країни нібито “випереджає іноземні аналоги на десятиліття”. Такими заявами він ганьбить сам себе. На цьому наголосив російський публіцист і політик Андрій Піонтковський у коментарі “24 каналу”.

Сьогодні Путін виступив на відкритті форуму “Армія-2022” у Підмосков’ї. Там він сказав, що Росія може забезпечити своєю “найкращою” зброєю навіть інші країни. На тлі чималих втрат держави-агресорки в Україні й безлічі поразок окупантів такі заяви сміхотворні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарова “розганяє” провокаційні заяви про війну в Україні РНБО

“Це свідчить, що він (Путін. Gazeta.ua) уже перебуває у стані повного божевілля. Він, мабуть, усвідомлює д*пу, у якій опинився, і витісняє її абсолютно божевільними фразами”, прокоментував Піонтковський.

На його думку, раніше Путін “ще не опускався до такого рівня”. Нещодавно він просив у Туреччини й Ірану безпілотники, а тепер вихваляється озброєнням країни-окупантки.

До того ж диктатор не тільки намагається запевнити всіх у своїй “непереможності”, а й пропонує допомогу африканським країнам. Це свідчить про те, що Путін у відчаї. Він вже не знає, як брехати. Насамперед російський президент бреше сам собі, за словами Піонтковського.

Втрати російських окупантів в Україні на 15 серпня становлять 43 750 осіб. Ще 200 росіян поповнили лави 200-х 15 серпня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Найбільших втрат ворог зазнав на Донецькому напрямку. Дані уточнюють.

У війні проти України вже 75 тис. росіян загинули чи зазнали поранень, переконані в Сполучених Штатах Америки. За їхніми оцінками, понад 80% складу російських сухопутних сил зав’язли в діях і відчувають втому.