Українські захисники жорстко придушили наступ росіян на одному з напрямків

На Краматорському напрямку російські окупанти намагалися покращити тактичне положення поблизу Івано-Дар’ївки й Виїмки, але дістали жорстку відсіч від ЗСУ й відступили.

Противник задіяв ствольну й реактивну артилерію для обстрілів районів Краматорська, Верхньокам’янського, Сіверська, Григорівки й Кривої Луки

Наступальними й штурмовими діями ворог також намагався просунутися біля Яковлівки, Бахмута, Вершини й Зайцевого, успіху не мав. Як повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook, в окремих районах ще тривають бойові дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ударили по ворогу біля селища. Окупанти тікали Генштаб

На Бахмутському напрямку росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру поблизу Часового Яру, Бахмута та ще семи населених пунктів.

Також ворог завдав авіаційних ударів неподалік від Яковлівки, Спірного, Веселої Долини, Кодеми, Соледара, Бахмута, Зайцевого й Бахмутського.

На Слов’янському напрямку ворог з танків та артилерії обстріляв райони Вірнопілля, Богородичного, Великої Комишувахи, Довгенького, Краснопілля, Долини й Дібрівного.

“Завдав авіаудару в районі населеного пункту Залиман”, ідеться в повідомленні.

Російські окупанти намагаються вести штурми на декількох напрямках.

Утім ЗСУ відбивають спроби ворога.

Противник намагався просунутися до Лисичанського нафтопереробного заводу. На напрямку Спірне Івано-Дар’ївка тривають бойові дії.