Княжицький повідомив, що у помешканні журналіста Портникова у Львові виявили “прослушку”

Віталій Портников

Портников пояснив, що знайшов пристрій для прослуховування під час прибирання в квартирі

Журналіст Віталій Портников знайшов пристрій для прослуховування у своїй квартирі в Львові. Він припускає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю.

Про це повідомив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький”

“У Львові вдома журналіст Віталій Портников, який веде програми на “Еспресо” і “Радіо Свобода”, знайшов підслуховуючий пристрій. Це диктофон з можливістю довго вести запис. Викликали поліцію. Приїхали швидко. Викликали СБУ. Не їдуть. Як депутат Верховної Ради прошу СБУ негайно приїхати і порушити справу. Ми ж не знаємо, хто і з якою метою встановив цей пристрій: наші служби, зарубіжні чи криміналітет”, – йдеться у повідомленні.

У коментарі Tvoemisto.tv Віталій Портников пояснив, що знайшов пристрій для прослуховування під час прибирання в квартирі. Її він орендує з лютого цього року у Львові. Припускає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю.

“Зараз тут працюють представники відповідних служб. Це класичний підслуховуючий пристрій, який був кинутий за диваном. Знайшов я його випадково. Хотів би знати, із чим це пов’язано, але це питання еспертизи, коли він сюди потрапив – до того, як я почав орендувати цю квартиру, чи під час. Можу припускати, що це пов’язано з журналістською діяльність, але не хотів би”, – каже він.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.