Війна закінчиться не за Путіна – Офіс президента

Війна закінчиться перемогою України за президентства Володимира Зеленського.

Також Зеленський не піде ні на які підписання угод не на умовах України. Про це сказав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в інтерв’ю BBC.

“Війна закінчиться перемогою України при менеджеруванні президента Зеленського”, сказав.

Україна на своїй території воюватиме до останнього росіянина, заявив Подоляк.

“Президент Зеленський абсолютно відповідальна особа, яка буде до кінця ефективно керувати системою оборони України і пробувати мінімізувати будь-які втрати живої сили з нашого боку за рахунок ефективної роботи з нашими партнерами для того, щоб механізувати війну. Тобто щоб було більше зброї і менше людських втрат”, сказав радник керівника ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дим і вогонь: українські танкісти спалили окупантів

Війна закінчиться за часів Зеленського, а от Путіна на той момент уже не буде.

“Нам неважливо, хто буде з того боку. У них вся політична еліта перебуває в трохи неадекватному пропагандистському стані, і немає різниці, хто з них буде наступником. Але я думаю, щойно Росія отримає низку суттєвих тактичних поразок на полі бою, у них почнуться певні конфліктні внутрішньоелітні процеси, які зможуть призвести до іншої конфігурації влади як такої з іншими лідерами швидше за все, тимчасовими на чолі Російської Федерації”, сказав Подоляк.

Дев’ятий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російські окупанти захопили Крим, Донецьк і Луганськ.

24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну агресію. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, сходу і тимчасово окупованого Криму.

За 166 днів Збройні сили України знищили 42 640 російських окупантів, 2 998 їхніх броньованих машин, 1 817 танків і 223 літака.