ЗСУ спалили шість російських складів у Бериславському і Херсонському районах

За добу українські захисники ліквідували 79 російських окупантів та знищили шість складів у Бериславському і Херсонському районах.

Впродовж дня ЗСУ нанесли чотири удари по скупченню противника. Про це розповів речник оперативного командування “Південь” Владислав Назаров у Facebook.

Також два удари нанесли по опорних пунктах і складу боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. А ракетно-артилерійськими підрозділами виконано низку вогневих задач, додав Назаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія РФ втратила ініціативу біля Слов’янська експерт назвав причини

Військові знищили два танки Т-72, дві самохідні гаубиці “Мста-С” та артустановка, радіолокаційна станція та командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 іншої автомобільної техніки.

“Також уражено два пункти управління 76-ої десантно-штурмової дивізії та 49-ої армії в Чорнобаївці, один командно-спостережний пункт ворожої батальйонної тактичної групи в Брускінському та район зосередження озброєння і техніки в Олешках. Випалено шість складів боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. Остаточні втрати ворога уточнюються”, розповів речник.

Втрати російських окупантів в Україні на 5 серпня становлять 41 650 осіб. Ще 150 росіян поповнили лави “200-х” 4 серпня. Найбільших втрат ворог зазнав на Донецькому напрямку. Дані уточнюють.