“Майбутнє держави має бути світлим” – Тополя про те, як побратими ставляться до вечірок цивільних

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який служить парамедиком на передовій, зізнався, як захисники ставляться до вечірок мирних під час війни.

Сказав, що на фронті він і побратими спокійно реагують на мирне життя. Ба більше, воїни кажуть, що саме за це й борються. Тож не хочуть, щоб українці лише сумували чи були в розпачі, розповів співак в інтерв’ю СТБ.

“Люди мають жити, про щось мріяти, усміхатися, жартувати, займатися коханням, відпочивати. Все це має бути, тому що заради чого ми тоді боремося? Ми ж не боремося заради туги, смутку, розпачу й тотального плачу. Ні, майбутнє держави має бути світлим, успішним, усміхненим. Здобутки мають бути з усмішкою на обличчі”, поділився зірка.

Однак захисників дратує, коли мирні мешканці перегинають палицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Артобстріл не обирає” фронтмен “Без Обмежень” пригадав знайомих, які загинули на війні

“Звичайно, є перебори. Коли відверто хамські вечірки влаштовують, гульки, якісь речі, які контрастують з тим, що в країні війна. Звісно, на це люди реагуватимуть негативно. І я розумію, чому так”, зазначив він.

Тополя додав, що на передовій воїни також жартують, сміються і роблять “дурниці”.

“Тут такі ж звичайні люди, немає небожителів. Усі однакові: хтось у тилу, хтось на “передку”. Просто хтось узяв на себе таку функцію, а хтось іншу”, додав зірка.

Тополя опублікував новий воєнний кадр. Показався з побратимом, кінооператором й аеророзвідником Ярославом Пілунським.

Також Тополя розповів, що Пулінський майстерно управляє дронами. Саме завдяки аеророзвідникам військові можуть влучно поцілити в російських загарбниках. Адже за допомогою дронів можна виявити позиції окупантів і скоригувати вогонь.