Коригувальник по Миколаєву пояснив, чому зрадив Україну

Мешканець Миколаєва, якого затримали за наведення російських ракет, пояснив свої дії тим, що його доньці заборонили вивчати предмети у школі російською мовою.

Таке пояснення викликало обурення у мера Миколаєва Олександра Сєнкевича.

“З голови не виходить у мене один, не знаю як назвати, кретин, якого взяли за те, що він наводив ракети на Миколаїв. Він сказав, що зробив це, тому що у Миколаєві його донці заборонили вивчати предмети російською мовою. У людини повністю відсутнє логічне мислення. Вона не розуміє, що ці речі пов’язані між собою. Росія напала на Україну, а після цього ми прийняли рішення зупинити навчання мовою окупанта”, сказав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пошкоджені будинки та снаряди на вулицях окупанти вгатили по Миколаєву та області

Мер Миколаєва наголосив, що коригувальник вогню за 30 років незалежності не зміг вивчити українську мову.

“Якщо тобі так не подобається все пов’язане з Україною вали звідси, вали з цієї країни, їдь у Росію-матінку і живи там, ходи на вулицю в дерев’яний туалет”, – обурився Сєнкевич.

4 серпня затримали коригувальника ворожих ракетних ударів по Миколаївщині.

Житель Миколаєва передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх руху в регіоні. “Зливав” дані через групи в соціальних мережах і месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами. За його інформацією, окупанти неодноразово завдавали артилерійські та ракетні удари по місту.