окупанти обстріляли Харків: російська ракета влучила в підприємство – включення (Відео)

Ракета

Повномасштабна війна росії проти України

Попередньо обстріл був з комплексів С-300 з території белгорода

Одна людина загинула, четверо постраждали через обстріли у Харківській області. Протягом доби ворожі війська знову гатили по кількох районах Харківщини. В обласному центрі було гучно вночі. Ракети влучили на територію підприємства. Про наслідки обстрілів дізнавалася  журналістка “5 каналу” Оксана Нечепоренко.

Вибухи у Харкові пролунали о пів на другу ночі. На ранок на місці прильоту вже працювали правоохоронці. За даними прокуратури було пошкоджено одне з підприємств. Є ушкодження будівель. Також зафіксовані влучання у відкриті території. Там утворилися воронки діаметром у 7 та 8 метрів. На місцях прильотів слідчі зібрали уламки ракет. Попередньо обстріл був з комплексів С-300 з території белгорода.

Усі слідчі дії проводилися у рамках відкритого кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. Також протягом доби росіяни обстріляли Чугуївський та Харківський райони. Там було пошкоджено будинки та господарчі споруди. Сталися пожежі.
І саме у цих районах постраждали 4 людей. А от у Чугуєві загинув 58-річний чоловік.

Окрім того, на просторах Харківщини аеророзвідкою зафіксовано висування значної кількості ворожої техніки та особового складу з метою наступу на наші позиції. Внаслідок вдалого корегування вогню з повітря техніку рашистів знищено силами воїнів 62-й дивізіону 45 окремої артилерійської бригади.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: У Торецьку рашисти цинічно обстріляли зупинку громадського транспорту та церкву – 8 осіб загинули, серед поранених є діти

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.