“Ржете, коли в муках вмирають наші воїни” – соцмережі обурилися заявою “Кварталу 95”

Квартал 95

Люди розкритикували як саме шоу, назвавши їх гумор низькопробним та сумнівним

У студії “Квартал 95” відповіли адвокатам Петра Порошенка, які заявили що “кварталівці” та національний телемарафон мають нести відповідальність за наклеп і підрив єдності під час війни.

Адвокати повідомили, що подають низку запитів, хто і за чий кошт виготовляє так зване шоу “Байрактар News”, а також готуватимуть відповідні судові позови.

“Нам дуже приємно, що адвокати Петра Олексійовича слідкують за нашою творчістю”, – вирішили пожартувати у “Кварталі 95” на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами гумористів, проєкт “Байрактар News” знімається за кошти студії та не є комерційним. Вони також розповіли, що виїжджають у військові частини, госпіталі й різні військові точки по всій Україні власним коштом.

Водночас користувачів мережі обурив цей пост “Кварталу 95”.

Люди розкритикували як саме шоу, назвавши їх гумор низькопробним та сумнівним, а також і цікавилися чому гумористи не йдуть в армію або хоча б не допомагають нашим воїнам як волонтери.

“Нє,?ну, а що, все вірно! Кошовий же прямо сказав, що толку з нього на передовій не буде, і в чому сенс, якщо його в перший же день застрелять… То можна продовжувати ржати. А ще в той час, коли навіть волонтерам практично не можливо виїхати за кордон за допомогою, вони якось дуже доречно катають свої тури Європою, повід’їдавши свої харі! Бо друзі президента поза законом!”, – пише Маша Иваненко.

92364906338

“Жарти примітивні, а ваші пики вже в екран не влазять. Може ви б на фронті не жартували, а воювали”, – зазначає Juliy Novak.

коментарі

коментарі

“Не знав, що у Варшаві є наші захисники”, – з іронією відреагував на заяви коміків Валерій Васильович Майстер.

коментарі

Дописувачі також обурювалися тим, що “Квартал” робить своє гумористичне шоу, в той час, як на фронті та в полоні гинуть та зазнають жахливих тортур українські воїни.

“Молодці, кварталівці!!! Дуже вміло воюєте: дебільні жарти, ржете на повний писок, в той час, як у муках вмирають воїни. Вклад у перемогу – фантастичний. Візьміть в руки зброю, толку буде більше”, – написала Марія Качмарчик.

коментарі

“Якось не дуже приємно дивитись і реготати, в цей день стратили “Азовців”, наших… не було оголошено трауру… як це розуміти??? Це ми так об’єдналися???”, – обурилася Nadiya Akchurina.

коментарі

коментарі
Фото: 5 канал

коментарі

коментарі

коментарі
Фото: 5 канал

коментарі

“Гумор дивляться ті, в кого ще ніхто в кругу сім’ї, друзів, родини не загинув, бо їм уже не до веселощів. Ну, а інші веселіться, кожному своє”, – написала Nadya Bilan.

коментарі