Ціна свободи – актор із “Кріпосної” поділився найболючішим моментом на фронті

Актор Олександр Печериця розповів, що для нього найболючіший момент на фронті. Він взяв до рук зброю заради сина і його майбутнього у мирній Україні.

Але не бачити свою родину і як росте нащадок один з найболючіших моментів для зірки “Кріпосної”. Про те, як проходить життя на передовій, поділився в ефірі “5 каналу”.

Окрім військових завдань, Печериця намагається розвиватися, виконувати пісні під гітару та не зупинятися ні на мить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знали, чи живі рідні, і свистіли кулі над головами: зірки пригадали найстрашніші дні війни

“Я не бачу свою родину. Не бачу, як росте мій син. Це, напевне, найболючіший момент. Але, я думаю, що це того вартує. Це та ціна, яку я плачу за свою свободу, за можливість говорити те, що я думаю і жити у вільній нашій незалежній прекрасній Україні”, зазначив він.

Актор розповів, що зараз йому не вистачає творчого натхнення та життя. Однак, до зброї на полі бою звикаєш швидко.

“Наша країна стоїть зараз на дорозі великих змін у всіх сферах: театр і кіно не є винятком. Я гадаю, що буде кіно і театральний бум після закінчення війни, тому що попит на нашу країну неймовірний. Вона зараз в усіх на слуху, всі цікавляться: хто, що, як. Адже ми показали всьому світові, що ми є”, сказав він.

Багато українців добровільно вступили до лав Сил оборони і захищають рідних від російських загарбників. Винятком не стали й українські зірки. Хто саме зі знаменитостей пішов на передову, читайте в матеріалі.