Зібров прокоментував скандал навколо Єфросініної й Полякової: “Не розповідайте казки”

Артист Павло Зібров заявив, що не розуміє колег, які ніяк не можуть позбутися російської.

Він висловився про мовний скандал навколо ведучої Маші Єфросініної й співачки Олі Полякової. Запевнив, що вони прекрасно розмовляють українською, адже неодноразово перетинався із зірковими колегами в кулуарах шоубізнесу. Цим поділився в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк.

Зібров попросив зірок урешті-решт порвати з російською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Треба об’єднатися, а не влаштовувати хейт” Полякова виправдалась за мовний скандал

“Хай не розповідають казки, що важко. Єфросініна і Полякова прекрасно говорять. Якщо десь якісь слова заточаться там випадково нічого! Нічого страшного в тому немає. Над ними не будуть насміхатися. Тож переходьте і не соромтеся того”, закликав він.

Наголосив, що російська зараз не в моді.

“Полякова, чуєш мене? Єфросініна, говори нашою мовою, рідною! Російська зараз не в моді, все. Зовсім не в моді. І надовго”, звернувся він до колег.

Полякова та Єфросініна мають шоу на YouTube “Дорослі дівчата”, але продовжують вести його російською мовою. Через це, за словами дівчат, отримують порцію хейту, тому вирішили в новому випуску пояснити, чому не можуть перейти на українську.

За словами дівчат, і самі глядачі звикли до них, як таких, що не підбирають слів, фантазують, і між ними є своя хімія. Але співачка й телеведуча пообіцяли спробувати відповідати на україномовні питання українською мовою.

На мовний скандал навколо зірок вже відреагували ведучий Олександр Педан і співак Арсен Мірзоян.