Chernovetskyi Investment Group надав допомогу Україні на 85,5 млн грн

За п’ять місяців воєнного стану компанія Chernovetskyi Investment Group (CIG) виділила на підтримку України 85,5 млн грн.

З них 34,6 млн грн витратили на транспорт, одяг та обладнання як у військових, так і гуманітарних цілях. Також компанія придбала військових ОВДП на 30 млн грн.

Ще 11,3 млн грн CIG перерахував на спеціальний рахунок НБУ та до фондів “Повернись живим” і “Save Ukraine”. 9,6 млн грн було спрямовано на медикаменти, медичне обладнання та гуманітарну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативний директор Balenciaga відповідатиме за допомогу українським біженцям

“CIG продовжуватиме спрямовувати кошти на гуманітарні цілі та допомагати Україні прямо зараз вистояти, а потім відновитися”, повідомляють у компанії.

Chernovetskyi Investment Group (CIG) одна з найбільших інвестиційних компаній у східній Європі, заснована 2013 року. Її інвестиційний потенціал понад $100 млн, і, маючи інвестиції на міжнародному рівні, CIG фокусується на українському IT-ринку.

CIG є засновником платформи CIG RD LAB проєкту із розвитку ІТ в Україні, який об’єднує три технічних університети у Львові, Харкові й Одесі.