“Другий бойовий виліт” – Хливнюк показав, як з побратимами повертається із завдання

Фронтмен гурту “Бумбокс” 42-річний Андрій Хливнюк служить у батальйоні “Софія”.

Дорогою з другого бойового завдання співак зняв жартівливе відео з побратимами. І розповів про небезпечну ситуацію, у якій опинилися. Відео поширив в Instagram.

Підрозділ артиста вирушив на бойове завдання, де вони мали зустрічати ударний дрон Punisher. На тому самому місці за збігом обставин стояла українська артилерія, а це означало, що ворог міг будь-якої миті завдати по локації ударів у відповідь.

“Їдемо вже з роботи, познімали шоломчики, повдягали кепасіки. Їде наша бричка в ППД (пункт постійної дислокації. Gazeta.ua). Це наш другий бойовий виліт. Учора, на жаль, ми зустріли на позиції нашу арту. Нікому не хочеться опинитися поряд з прильотами назад, коли тобі посеред поля треба зустрічати крило”, розповів Хливнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ввалимо їм за все” Хливнюк із Сенцовим показали спільне селфі з фронту

Крило, про яке говорить співак, це безпілотний літальний апарат. Він несе “подаруночок” і бачить, що у ворога відбувається в тилах, а також наводить на нього артилерію.

Співак також зізнався, що їхній батальйон “Софія” один з найзабезпеченіших підрозділів на фронті. Тож усім ділиться з іншими бійцями на “передку”.

“Уже працює благодійний фонд Андрія Хливнюка. Він працює не тільки на забезпечення підрозділу “Софія”. Ми за можливості ділимося з усіма тими людьми, які виконують завдання на “передку”. Це від сухпаїв до глушників на АК, зір, бачення, броня, зброя. Багато речей, які допомагають наблизити перемогу. Ми вже їх перемогли. Залишилося тільки спалити”, сказав співак.

Наприкінці подякував шанувальникам за підтримку.

“Нам у ямах спати набагато тепліше, коли ми знаємо, що вам не байдуже”, сказав Хливнюк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Андрій Хливнюк (@andriihorolski)

Днями Андрій Хливнюк порівняв свої фото до й після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

На першому колажі Хливнюк позує в джинсах, футболці з принтом і в шапці. Тепер же артист постійно у військовій формі.

На другому колажі показав довоєнний відпочинок на природі. А на фото після із суворим виразом обличчя позує в бронежилеті.