Окупанти провалили розвідку боєм на Харківщині

За 20 липня на Харківському напрямку зафіксовано обстріли поблизу Старого Салтова та інших населених пунктів.

Російські військові продовжують завдавати авіаударів. Проте окупанти провалили розвідку боєм. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України в Facebook.

“На Харківському напрямку зафіксовано обстріли зокрема поблизу Старого Салтова, Петрівки, Руських Тишків, Печенігів, Циркунів, Питомника, Дементіївки та Коробочкиного. Противник завдав авіаударів неподалік Мосьпанового та Ртищівки. Безуспішно намагався просунутися в напрямку селища Питомник”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Рамштайн-4”: понад 30 країн уже надали військову підтримку Україні

Крім того, на Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках росіяни продовжують обстрілювати цивільну та військову інфраструктуру в районах населених пунктів Новобахмутівка, Авдіївка, Невельське, Красногорівка, Володимирівка, Павлівка, Пречистівка, Велика Новосілка, Зелене Поле, Новоукраїнка, Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Преображенка, Залізничне, Кам’янське.

Авіаудари зафіксували і біля Авдіївки, Кам’янського та Новоандріївки.

“Чергову розвідку боєм в районі Новоселівка Другої окупанти знову провалили, зазнали втрат та відійшли. Така ж участь у ворожих підрозділів, що наступали у напрямку Микільського та Новомихайлівки”, також зазначили у Генштабі.

У Білогорівці Луганської області взяли в полон російського розвідника.

Його захопили бійці спецпідрозділу Головного управління розвідки Kraken, повідомляє СтратКом ЗСУ.